Sortiment

Tårtor
Hos oss kan du beställa riktigt fina tårtor av hög kvalitet för alla tillfällen. Det finns många sorter att välja bland. Se vårt tårtsortiment här. Beställ gärna din tårta dagen innan. Detta gör du enklast genom att ringa eller komma in till oss.

Mackor och sallader
Det är många som uppskattar våra läckra mackor och sallader, oavsett om det är dags för arbetslunch eller en picknick. Mackorna är gjorda på allt från surdegspanini till baguetter eller ciabatta. Fyllningarna varierar från brie, salami och tonfisk till kycklingröra och räkor. För att ge några exempel. Salladerna har pasta, bulgur eller grönsallad som bas, med smaksättare som påminner om mackornas fyllningar.

Fika
Kom in till oss på en paus. I en modern miljö serverar vi goda bakverk och mättande maträtter. En fika med en vän, en flykt undan regnet, en paus mellan möten… Du är alltid välkommen.

Ring och beställ!
Flera av våra företagskunder ringer och beställer i förväg, hämtar sina produkter och får sedan en faktura från oss. Låter det intressant, är du välkommen att höra av dig. Vi är flexibla och anpassar oss efter just dina behov.

Är du privatkund och har en stor beställning uppskattar vi också om du beställer i förväg. Ska du till exempel ha fest eller arrangera bröllop, och behöver en eller flera tårtor har vi mycket att erbjuda.